Halvfoder/helghäst - Stallbackens Ridskola

Sök
Till innehåll

Huvudmeny:

Halvfoder/helghäst

Ridskola

Halvfodersystem                    
för ryttare som vill rida och träna utöver sin ordinarie lektionsridning.

Ni har rätt att rida hästen 2dgr/vecka. Fredag, Lördag el Söndag enligt överenskommelse. Det är bra om vädret och underlaget tillåter, att man rider/skrittar ut 1 av dagarna.
Ca 1 timmes effektiv ridtid/dag samt att ni får sköta-pyssla med hästen obegränsat. Hoppning och bom arbete är inte tillåtet.
Pris: 1000kr/Månad
Man förbinder sig för 2 månader, Jan-Feb, Mars-April, Maj-Juni, Sept-Okt och Nov-December har vi delat upp som uthyrnings perioder.
Vilka hästar som är lediga beror lite på tillgång och efterfrågan och förutom din storlek och vikt avgör förstås din ridförmåga.
Kom ihåg att för en orutinerad ryttare är det alltid bättre med en rutinerad snäll ponny – även om den är gammal. En ponny är pigg och lever länge :-)
Ryttarna rider på eget ansvar. Målsman ansvarar för minderåriga.
Ridskolans försäkring täcker inte icke lärarledda lektioner !
Anmälan till Benita 070-611 66 00

Helghäst
I mån av plats kan man teckna avtal om helg-häst. Detta är som ett komplement för de ryttare som rider hos oss på ridskolan. Man förbinder sig för minst 2 månader.
Man väljer att rida en av dagarna Fredag- Söndag och får då rida en timme per dag, samt att ni får sköta-pyssla om hästen obegränsat. Hoppning och bom arbete är inte tillåtet.
Vilka hästar som är lediga beror lite på tillgång och efterfrågan och förutom din storlek och vikt avgör förstås din ridförmåga.

Ryttarna rider på eget ansvar. Målsman ansvarar för minderåriga.
Ridskolans försäkring täcker inte icke lärarledda lektioner !
Träningar i ridskolans regi har förtur, så om det exempelvis krockar med en hoppträning som vi håller en Lördag så får ni rida fredag eller Söndag.
Anmälan till Benita 070-611 66 00.

 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny