Ridavgifter - Stallbackens Ridskola

Sök
Till innehåll

Huvudmeny:

Ridavgifter

Luleå Sörbyars Ridklubb

Från och med 22 oktober 2012 är det Luleå Sörbyars Ridklubb (LSRK) som administrerar ridavgifterna.

Alla ridande på ridskolan måste vara medlemmar i Luleå Sörbyars Ridklubb och är då automatiskt olycksfallsförsäkrade (se försäkringsvillkoren under rubriken försäkring).
Avgiften är per kalenderår 250kr/enskild.  

Betalning sker mot fakturan, märk betalningen med fakturanummer. Betalningsmottagare är Luleå Sörbyars Ridklubb(LSRK).

Medlemsskap i en ridklubb är ett krav från Riksidrottsförbundet för att föreningen(LSRK) ska vara kvalificerad att söka statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK) för medlemmarnas lektionsridning.

För att få delta i föreningens aktiviteter(ridlektioner, klubbtävlingar, en-dag-i-stallet mm) måste man vara medlem i LSRK. Då är man som deltagare försäkrad. Var därför förvissad om att medlemsavgiften är betald innan verksamheten startar.
För mer information om försäkring se flik Försäkring.


Så här säger Svenska Ridsportförbundet om medlemsskap:
Varför medlem i klubb/förbund?
Alla som är medlem i en ridklubb som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet är automatiskt med i förbundet.
Att vara med i det ideella arbetet i en förening skapar samhörighet och ger många vänner med samma intresse som Du själv har.
Det är klubbarna som är medlemmar i Svenska Ridsportförbundet men även den enskilda klubbmedlemmen har nytta av det arbete som förbundet gör.

Rida på ridskola?
Alla är välkomna att börja rida, ung såväl gammal. Alla ridskolor som är anslutna till Ridsportförbundet har ett krav att man blir medlem. Ridskolorna brukar anordna märkestagning och andra avsuttna arrangemang. Är man under 25 år blir automatisk medlem i Ungdomssektionen och kan vara med på deras roliga arrangemang. Vill man sedan utvecklas som ledare och/eller nåt annat så ordnar klubben kurser och studiecirklar.

Medlemstidningen Häst&Ryttare
Som medlem i en klubb får Du vår medlemstidning Häst & Ryttare. Tidningen ingår i medlemsavgiften och kommer direkt hem i brevlådan.
Förutom aktuell information från förbundet kan Du läsa om allt möjligt som är av intresse för den hästintresserade, som olika grenar, träningstips, ryttarprofiler, hästskötsel och mycket mer.


 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny